Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Navn: Larsson Cykler
CVR: 37606553
Adresse: Torvet 11, 4930 Maribo
E-mail: mail@larsson-cykler.dk
Telefonnummer: +45 42 64 20 24

Ansvar:
Online handel med Larsson Cykler kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gør sig gældende ved handel på webshoppen. Larsson Cykler er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark.

Købsbetingelser:
Nedenstående vilkår gør sig gældende for alle leverancer fra Larsson Cykler. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Larsson Cykler. Alle priser listet på hjemmesiden er opgivet i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

Bestilling:
På larsson-cykler.dk kan du bestille et bredt udvalg af vores varer. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter samt opgjort til dagspriser. Når du handler med Larsson Cykler indgås aftaler på dansk. Alle cykler leveres samlet med en beskrivelse af, hvordan de sidste enkelte komponenter monteres.

Betaling:
Beløbet debiteres først når varen er afsendt.

Levering:
Leveringstiden er normalt 2-5 hverdage for alle lagerførte varer. Såfremt der er varer i din ordre, som er i restordre, vil du straks, efter at vi har modtaget din ordre, få direkte besked om den forventede leveringstid. Ved levering til ikke bro-faste øer vil prisen for levering være 200 kr uanset varekøb.

Forbehold:
Vær opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100% korrekt på billeder. Vi er ikke ansvarlige for mindre forskelle i nuancer eller størrelser på vores website. Dette vil alene ikke kunne udløse refundering af nogen omkostninger. Vi tager forbehold, for trykfejl på siden, forkert priser osv.

Betaling af varer:
Du har tre betalingsmuligheder på webshoppen:

– Betalingskort: Dankort, VISA, mastercard m.m. De indtastede kortinformationer overføres til epay.dk via en sikker forbindelse, som varetager hele processen.
– Mobilepay: Du kan vælge mobilepay ved checkout igennem epay.
– Betal ved fremmøde: Såfremt du vælger selv at afhente de bestilte varer i butikken, har du mulighed for at betale ved fremmøde i butikken.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle standardvarer regnet fra den dag de modtages. I de 14 dage har du mulighed for at afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i vores fysiske butik. Såfremt cyklen er taget i brug inden for de 14 dage, skal vi hos Larsson Cykler vurdere, hvorvidt tilbabetalingen af købssummen skal reduceres. Du kan fortryde dit køb ved at sende os en mail, hvori du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, eller ved at ringe til os. Købet kan ikke fortrydes ved at nægte at modtage varen uden at informere Larsson Cykler. Såfremt du som kunde af en årsag ønsker at klage over Larsson Cykler som forhandler, kan dette gøres på via ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Så snart Larsson Cykler har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bankkonto. Der kan gå nogle dage, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Der skal reklameres inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.